Treasure Hunt jako originální rozlučka se svobodou

Treasure Hunt jako originální rozlučka se svobodou

Rozlučky se svobodou jsou jak pro ženichy, tak pro nevěsty důležitou součástí předsvatebních příprav, na které se obvykle všichni zúčastnění velmi těší. O vydařené rozlučce se mluví ještě po letech a někdy zážitky z ní předčí i vzpomínky na samotnou svatbu.

Jakou však zvolit formu, aby všechno klaplo a všichni se bavili? Zkuste vyrazit originální cestou a vydejte se před svatbou na dobrodružnou honbu za pokladem!

Oslava jako společná hra

Treasure Hunt se často využívá buď pro skupiny přátel jako forma trávení volného času, nebo v rámci teambuildingových aktivit.

V poslední době ale narůstá počet lidí, kteří chtějí touto netradiční formou oslavit významnou životní událost: narozeniny, kariérní úspěch nebo právě chystanou svatbu.

Svědkové chystající rozlučku se svobodou mohou lovem pokladů, který pro ně připraví profesionální tým, překvapit nevěstu či ženicha a oslavit společně s nimi nadcházející radostnou událost.

Treasure Hunt je možné pořádat v atraktivních lokalitách, které z loučení se svobodou udělají nezapomenutelný zážitek a poskytnou dobrodružnou kulisu vaší hře.

Akce přichystaná uprostřed města navíc přináší i dokonalou atmosféru spiklenectví, kdy hráči pobíhají mezi „civilisty“ a mají svůj cíl, o němž ví jen zasvěcení.

Svatební Treasure Hunt

Jako do všech oblastí života, zasáhla epidemie koronaviru i do svatebních příprav mnoha snoubenců. Konání rozlučkových akcí bylo naprosto nemyslitelné a samotné svatby komplikovala protiepidemická opatření vlády.

Některé páry veselku odložily, jiné se vzaly jen v úzkém kruhu blízkých. Zatímco v době nouzového stavu museli snoubenci řešit především komplikace, po ukončení restrikcí se nabízí příjemnější otázky: jak to oslavit?

Honba za pokladem se nabízí jako originální rozlučka se svobodou, ale i jako možnost jak sezvat přátele i členy rodiny, kteří přišli o veselku s hostinou, a strávit s nimi chvíle společnou aktivitou.

Vzhledem k tomu, že Treasure Hunt je plánován tak, aby sdružoval jednotlivce v tým, poslouží i jako možnost pro bližší seznámení mezi rodinami a přáteli nevěsty a ženicha.

Moderní rozlučky se svobodou

Předsvatební večírky už dávno nejsou jenom o tom zajít s přáteli do baru a pořádně se opít. Snoubenci vyžadují zážitkové akce, které si budou moct užít s těmi nejbližšími a odnést si z nich vzpomínku na celý život. Inspirujte se moderními a trendy a uspořádejte před svým velkým dnem cestu za pokladem!
 

Reference od klienta:

"Dobrý den, užily jsme si to moc. Úkoly byly originální a určitě to splnilo naše očekávání. Ještě jednou moc děkujeme, že jste nám hru umožnili. ​"  Aneta Součková

Kategorie