Získejte přehled díky aplikaci Garmin Connect

Získejte přehled díky aplikaci Garmin Connect

Chcete mít dokonalý přehled o veškerých svých sportovních aktivitách i o tom, jestli žijete zdravě? Aplikace Garmin Connect vám prozradí nejen to, kolik jste dnes ušli kroků nebo kolik kilometrů jste uběhli či ujeli na kole.

Sleduje také, jak dlouho spíte, kolik jste spálili kalorií, jaká je vaše srdeční aktivita či úroveň stresu i jakou máte náladu.

Na základě těchto informací vám navrhne nejvhodnější plán sportovních aktivit, které povedou k vámi vytyčenému cíli. Firma Garmin je známým výrobcem navigačních přístrojů.

Kromě zařízení využívaných při outdoorových aktivitách a během jízdy autem se věnuje i výrobě přístrojů pro leteckou a námořní navigaci.

Mezi běžnými uživateli je nejznámější její sortiment chytrých náramků, hodinek a sporttesterů, které si získávají čím dál více příznivců, a to díky své praktičnosti během nošení a rostoucímu množství nabízených funkcí. Na oblibě těchto zařízení se podílí i aplikace Garmin Connect, která uživatelům umožňuje získat přehled o širokém spektru činností, jež souvisí s jejich sportováním i celkovým zdravím.

Získejte podrobné statistiky

Garmin Connect využijete především k ukládání a následné analýze i sdílení veškerých svých sportovních aktivit. Při hodnocení sportovního výkonu tak můžete vycházet z podrobných záznamů trasy, vnějších podmínek, času a dalších parametrů, které vám aplikace naservíruje v přehledných grafech.

Díky tomu můžete snadno prozkoumat podrobné statistiky, které vás zrovna zajímají, ať už je to vaše průměrná rychlost běhu, chůze či jízdy na kole, počet kilometrů, které urazíte za vybrané časové období. Nebo třeba taky průměrná frekvence srdečního tepu během sportování.

S aplikací Garmin Connect tak získáte detailní deník veškerých svých aktivit, který si můžete libovolně procházet a sledovat váš pokrok za několik posledních měsíců či let. 

Díky Garmin Connect můžete ve svém okolí snadno objevit nové trasy a zpestřit si tak svůj trénink. Aplikace vám totiž ukáže, kam chodí běhat nebo jezdit na kole ostatní uživatelé. Díky přehlednému barevnému odlišení můžete rychle zjistit, které trasy jsou nejvíce využívané pro konkrétní sportovní aktivitu, kterou plánujete.

S ostatními uživateli aplikace můžete také soutěžit a snažit se překonat jejich rychlost na určitém úseku. Anebo můžete sportovní aktivity svých přátele jen sledovat a komentovat.

Usnadněte si trénink

Chcete se dostat do kondice, ale schází vám motivace nebo prostě jen nevíte, jak na to? S aplikací Garmin si můžete snadno sestavit profesionální tréninkový plán, který vás povede k vytyčenému cíli.

Ať už se bude jednat o trénink v běhu, cyklistice nebo dalších sportovních aktivitách, Garmin Connect vám určí vhodné tréninkové i odpočinkové dny a povede vás doslova krok za krokem.

Protože má aplikace neustále přehled o vašich fyzických aktivitách, přizpůsobí vždy tréninkový plán vašim aktuálním schopnostem a potřebám.

Protože se tak Garmin Connect se postará o to, abyste se neustále postupně zlepšovali, nemusíte se obávat, že by vám kvůli příliš náročnému tréninkovému plánu nebo nereálným cílům scházela motivace.

Zalovte si kešky s Garminem

Mezi uživateli hodinek a náramků Garmin zdaleka nejsou jen sportovci, kteří potřebují mít přehled o každém svém kroku. Tato zařízení jsou velmi oblíbená i u hráčů venkovních geolokačních her, jako je geocaching.

Kromě snadné a pohodlné navigace na místo, kde se nachází keška, totiž mohou díky aplikaci Garmin Connect získat i podrobný časosběrný záznam všech míst, na která se už vypravili.

Službu Garmin Connect je také možné propojit se službou Strava nebo Relive.