Aplikace Relive: Prožijte vaše zážitky znovu (a znovu)

Aplikace Relive: Prožijte vaše zážitky znovu (a znovu)

Láká vás vidět záznam vaší nejnovější jízdy na kole, pěší túry nebo jiné sportovní aktivity z ptačí perspektivy? S aplikací Relive to není žádný problém!

Z vašeho outdoorového zážitku snadno a rychle vyrobí 3D video s podrobným záznamem cesty, fotografiemi a zajímavými informacemi o trase i o vašem sportovním výkonu.

Autor

Pokud vás baví pěší turistika, jízda na kole, běh či lyžování, určitě občas přemýšlíte, jak si co nejlépe zaznamenávat a uchovávat zážitky z těchto aktivit. Roku 2016 si po svém návratu z cyklovýletu na Tenerife položili stejnou otázku i tvůrci aplikace Relive – a po několika týdnech si na ni odpověděli vytvořením webových stránek www.relive.cc.

Rychlá cesta k úspěchu aplikace

Ihned po jeho spuštění v dubnu 2016 začalo program Relive využívat tisíce cyklistů po celém světě.

elmi rychle se stal populárním mezi rekreačními jezdci i vrcholovými sportovci včetně účastníků Tour de France.

O rok později už byl program Relive k dispozici i jako mobilní aplikace a kromě záznamů zážitků z cyklistických výletů začal nabízet taky možnost tvorby videí z dalších outdoorových aktivit.

V současné době používají aplikaci Relive více než dva milióny registrovaných uživatelů, kteří do ní už nahráli přes sto miliónů záznamů.

Užijte si hlavní roli ve videu o vašich zážitcích

Co vlastně aplikace Relive umí? Na základě záznamu vaší polohy pomocí systému GPS vytvoří animaci, která barevnou linkou zakresluje trasu vašeho pohybu na trojrozměrné mapě.

Ke zhotovení videa vám postačí pouze propojit Relive s aplikací, kterou používáte k záznamu trasy, jako je například Strava, Endomondo, Garmin Connect nebo MapMyRide.

Kromě podrobné 3D mapy najdete v animaci i názvy navštívených míst a veškeré důležité údaje, jako je například délka trasy a její výškový profil, vaše maximální dosažená rychlost nebo celkový čas.

Součástí videa mohou být i fotografie, které se díky geotagu zobrazují přesně v tom bodě trasy, kde jste je pořídili. Výsledný videozáznam můžete nejen přehrávat, ale i snadno sdílet na Facebooku, Instagramu a dalších sociálních sítích.

Vytvořte ta nejlepší videa s prémiovou verzí Relive

Placená verze aplikace umožňuje především snadnou úpravu videí, například přidáním hudby a vkládáním většího množství fotografií.

Na rozdíl od bezplatné verze vytvoří placená aplikace videa v HD kvalitě, která si uživatelé mohou přehrávat i zpomaleně a prozkoumat tak dopodrobna každý detail trasy.

Členům svého prémiového klubu navíc doručí Relive videa za kratší dobu než těm, kteří ji využívají zdarma.
 

Vyrazte na výlet s Relive

Aplikaci Relive můžete využít nejen při sportovních aktivitách, ale i ke tvorbě videí z výletů za poznáním či zábavou.