Escape Box: Fyzická únikovka až pro 50 účastníků najednou

Escape Box: Fyzická únikovka až pro 50 účastníků najednou

Únikové hry jako nástroj teambuildingu? Ano, a je to úžasný zážitek!

V poslední době se stává týmová úniková hra, známá jako Escape Box, populární volbou pro firemní akce a teambuilding. Tato indoor aktivita kombinuje zábavu, strategické myšlení a týmovou spolupráci, poskytující jedinečný a zapamatovatelný zážitek pro všechny účastníky.

V tomto článku se dozvíte:

  • Jak Escape Box oživuje tradiční teambuilding.
  • Klíčové prvky, které dělají Escape Box výjimečným.
  • Zpětnou vazbu od firem, které program vyzkoušely.

Pojďme se ponořit do toho, jak Escape Box mění tvář teambuildingových aktivit a jak může posílit váš tým.

Escape Box oživuje tradiční teambuilding

Výzva, kterou Escape Box představuje, překračuje hranice běžného teambuildingu. Účastníci nejenže objevují nové cesty ke spolupráci ve vzrušujícím a nevšedním prostředí, ale také rozvíjejí dovednosti, jež jsou klíčové pro moderní pracovní prostředí.

Tato zkušenost umožňuje účastníkům nejen prožít vzrušení a radost z úspěchu jako tým, ale i odnést si s sebou nový pohled na řešení problémů, kreativitu a adaptabilitu, které lze efektivně uplatnit v každodenních pracovních situacích.

Escape Box nabízí jedinečnou kombinaci zábavy a vzdělávání, v níž se účastníci učí, jak být více proaktivní, jak lépe komunikovat a jak pracovat společně jako soudržný tým.

Tato dynamická a interaktivní zkušenost posiluje týmové vazby a podporuje rozvoj klíčových dovedností, které jsou nezbytné pro úspěch v dnešním rychle se měnícím pracovním světě.

Klíčové prvky programu

Escape Box představuje nejen nový způsob, jak provádět teambuildingové aktivity, ale také nabízí několik klíčových prvků, které jej odlišují od tradičních metod.

Pro veliký počet účastníků

Jedná se o hru, ve které může na jednom místě a v jeden okamžik soutěžit až sedm týmů, přičemž každý tým může mít 7 až 8 členů. Celkem je tedy hra vhodná až pro 50 účastníků.

Tato kapacita je významnou výhodou oproti klasickým únikovým hrám, které jsou obvykle navrženy pro menší skupiny, nejčastěji do pěti osob.

Možnost realizace jakýchkoliv prostorách

Další významnou výhodou je, že program Escape Box je možné realizovat v různých prostředích - ať už v kancelářích klienta, konferenčních sálech, kdekoliv po České republice.

Tato flexibilita umožňuje firmám uspořádat tento teambuildingový program v prostředí, které je pro ně nejpohodlnější nebo nejvhodnější, což z něj činí ideální volbu pro různorodé skupiny a události.

Rozvoj dovedností

Escape Box je zajímavý prostředek pro rozvoj a zlepšení řady profesionálních dovedností. Účastníci se učí, jak efektivně komunikovat, spolupracovat, řešit problémy a přijímat strategická rozhodnutí pod tlakem. Tyto dovednosti jsou přenositelné do pracovního prostředí, což zlepšuje celkovou efektivitu a produktivitu týmu.

Escape Box je tedy více než jen teambuildingová aktivita; je to komplexní zážitek, který posiluje týmové vztahy a rozvíjí klíčové pracovní dovednosti, což činí z této aktivity výjimečnou a nezapomenutelnou zkušenost pro všechny účastníky.

Zpětná vazba od firem

Escape Box je vysoce ceněný mezi firmami pro svůj originální přístup k teambuildingu. Zde jsou některé skutečné reference od spokojených klientů, které ilustrují, jak tento program posiluje týmový duch a zlepšuje pracovní výkonnost.

Helena Juránková, CEEC Research s.r.o.

"Escape box jsme hráli na firemním teambuildingu a hezky jsme si to užili. Při objednávání jsem měla mírné obavy, že nám bude chybět atmosféra místnosti, jak je při klasické Escape game, ale opak je pravdou. Escape box je uveden do příběhu a při prozkoumávání všech předmětů kufru a postupném rozlušťování indicií si na „chybějící“ místnost ani nevzpomenete. Pokud budete šikovní, můžete se těšit na vítěznou odměnu."

Eva Kryštůfková, ABB s.r.o.

"Kolegové byli ze hry naprosto nadšení. Mám pro Vás jen samou chválu. Jejich slovy: „Bylo to super….Výborně jsme se bavili…Moc se mi to líbilo…úžasný“. Takže Vám chci moc poděkovat za skvěle odvedenou práci. Určitě se na Vaši agenturu v budoucnu ráda obrátím nebo doporučím."

Veronika Šťastná, Delikomat

"Musím poděkovat za skvělý program, který naprosto splnil mé očekávání – aktivní relaxace bez stresu a zbytečného spěchu. Náročnost vhodná opravdu pro všechny."

Tyto reference jasně ukazují, jak Escape Box poskytuje nejen zábavu, ale také jak pomáhá firmám dosáhnout specifických pracovních cílů, jako je zlepšení komunikace, posilování týmového ducha a podpora kreativity.

Za hranice tradičního teambuildingu

Escape Box není jen další kapka v moři teambuildingových aktivit; je to revoluce v pojetí týmové spolupráce a osobního rozvoje. Představte si hru, která není pouze o zábavě a úniku od každodenních starostí, ale je to skutečný most k posílení týmové soudržnosti a rozvoji dovedností, které jsou neocenitelné v každém pracovním prostředí.

V srdci tohoto dobrodružství leží dynamická směsica strategického myšlení, kreativity a spolupráce. Escape Box přináší scénář, ve kterém se účastníci stávají hrdiny příběhu, kde každá hádanka je krokem k lepšímu porozumění kolegům a k efektivnější týmové práci. Výsledkem je nejen skvělý týmový zážitek, ale také posílení dovedností jako jsou komunikace, řešení problémů a schopnost společného rozhodování – klíčové ingredience pro úspěch v dnešním konkurenčním pracovním světě.

Escape Box proto překračuje běžné hranice teambuildingu a stává se nástrojem pro budování silnějších, efektivnějších a více sjednocených pracovních týmů.

Kontaktujte nás a zarezervujte si svůj termín.