Spolupráce Z-AGENCY a hotelů s využitím herní platformy TerraHunt

Spolupráce Z-AGENCY a hotelů s využitím herní platformy TerraHunt

V oblasti hotelového průmyslu a cestovního ruchu se objevuje zajímavá příležitost pro hotely a resorty. Z-AGENCY s.r.o., provozovatel herní platformy TerraHunt, nabízí možnost rozšířit služby pro hosty o zábavné a interaktivní hry typu Treasure Hunt.

Tyto hry jsou navrženy tak, aby hostům přinesly nové zážitky přímo v okolí jejich ubytování.

Personalizované hry pro každý hotel

Z-AGENCY poskytuje kompletní službu od konceptuálního návrhu hry, přes vytvoření obsahu, až po technickou implementaci.

Hry jsou šité na míru podle specifik historie, zajímavostí a terénu v okolí hotelu, což zajišťuje unikátní zážitek pro hráče.

Zaškolení personálu a technologická podpora

Hotelový personál prochází školením, které jej vybaví všemi potřebnými dovednostmi pro spuštění a správu eventů.

Z-AGENCY zároveň zajistí technickou podporu a vytvoření QR kódů pro snadné spouštění her prostřednictvím mobilní aplikace TerraHunt. Ta je k dispozici pro operační systémy iOS a Android.

Rozšíření nabídky pro firemní klientelu a rodiny s dětmi

TerraHunt hry představují atraktivní doplněk pro firemní akce, teambuildingy, ale i pro rodiny s dětmi nebo individuální návštěvníky hledající nevšední zážitky během svého pobytu.

Jak to funguje:

  1. Vytvoření hry: Společně s hotelem navrhneme a vytvoříme hru, která nejlépe reflektuje jeho charakter a okolí.
  2. Školení personálu: Personál se naučí, jak hru spustit, spravovat a jak pomoci hostům s aplikací.
  3. Hraní hry: Hosté hotelu si stáhnou aplikaci TerraHunt a začnou objevovat poklady kolem nich.

Přínos pro hotely

Spolupráce se Z-AGENCY s.r.o. přináší hotelům řadu výhod. GPS hry rozšiřují jejich programové portfolio a poskytují hostům nové možnosti zábavy.

Hlavním přínosem je možnost nabídnout hostům atraktivní a cenově dostupný program, který je nejen zábavný, ale i snadno prodejný.

Tento program představuje příležitost pro hotely, aby se odlišily na trhu a nabídly něco, co přesahuje tradiční hotelové služby.

Flexibilita v organizaci akcí

Hotely mají možnost organizovat Treasure Hunt hry samy, s využitím vlastního personálu. V případě, že hotel preferuje bezstarostnou realizaci nebo plánuje větší akci, může využít služeb instruktorského týmu Z-AGENCY.

Tento přístup nejenže odlehčí hotelovému personálu, ale také zajistí to, že celá akce proběhne profesionálně a bez jakýchkoli komplikací. Za těchto okolností hotel získává nejen spokojené hosty, ale i zajímavou provizi z realizovaných akcí, což představuje vítaný příjem navíc.

Společně vytvořme zážitek, na který se nezapomíná

Pokud si přejete oživit služby vašeho hotelu nebo resortu a nabídnout hostům něco, co překročí jejich očekávání, využití herní platformy TerraHunt může být právě to pravé.

Jsme otevření novým partnerstvím a rádi prozkoumáme možnosti, jak společně můžeme obohatit pobyt vašich hostů. Stačí se na nás obrátit, a můžeme začít tvořit nezapomenutelné příběhy pro vaše hosty.