Lowcost Treasure Hunt – ekonomická teambuildingová aktivita

Lowcost Treasure Hunt – ekonomická teambuildingová aktivita

Lowcost Treasure Hunt je moderní a cenově dostupná varianta oblíbené teambuildingové aktivity s hledáním pokladů. 

Tato aktivita je navržena tak, aby byla dostupná i pro firemní akce s nízkým rozpočtem.

Aktivitu využijí zejména neziskové organizace, školy, startupy, ale je vhodná i pro rodinné oslavy, rozlučky se svobodou nebo všechny co si chtějí užít vzrušení z honby za pokladem.

Samoobslužná verze hry

Hru, respektive její poklady, umístíme na místo specifikované klientem. Je možné využít hru již v lokalitě vytvořenou, nebo hru s příběhem.

Účastníci budou soutěžit na svých vlastních mobilních zařízeních s nainstalovanou aplikací TerraHunt. Pro pochopení hry a ovládání aplikace lze využít instruktážní video

Zahájení hry proběhne v klientem stanoveném datu a čase. Účastníci aktivují hru skenováním QR kódu, který obdrží několik dní před plánovaným startem.

Hodnocení hry a vyhodnocení výsledků je v kompetenci koordinátora z řad klienta, a to na základě informací z herního portálu.

Výhody programu Lowcost Treasure Hunt

  • Flexibilita: Hra je navržena tak, aby byla vhodná pro různé věkové kategorie a skupiny. Ať už jde o školní výlety, rodinné oslavy nebo firemní teambuilding, Lowcost Treasure Hunt nabízí zábavu pro všechny.
  • Dostupnost: Díky mobilní aplikaci, kterou si můžete stáhnout z Google Play nebo Apple App Store, můžete hrát kdekoli a kdykoli. Ať už jste v centru města nebo v přírodě, stačí mít u sebe mobilní zařízení.
  • Variabilita: Hra nabízí různé typy pokladů, od textů, obrázků až po videa. Každý poklad představuje jedinečnou výzvu, kterou je třeba překonat.
  • Interaktivita: Aktuální výsledky můžete vidět rovnou v aplikaci nebo v podrobnější formě v administračním webovém rozhraní. Můžete se porovnávat s ostatními hráči a sdílet své zážitky.

Pro koho je aktivita vhodná

  • Neziskovky: Pro neziskové organizace je to skvělý způsob, jak motivovat své členy, získat nové dobrovolníky nebo prostě jen posílit týmového ducha.
  • Školy: Učitelé mohou využít hru jako interaktivní výukový nástroj, který rozvíjí kritické myšlení a týmovou spolupráci mezi studenty.
  • Rodinné oslavy: Ať už jde o narozeniny, výročí nebo jinou významnou událost, hra přináší zábavu pro všechny generace.
  • Rozlučky se svobodou: Proč neudělat něco jiného a originálního? Místo tradičního večírku se můžete vydat na dobrodružnou honbu za pokladem a oslavit tak nadcházející svatbu v nezapomenutelném stylu.
  • Startupy: Pro mladé firmy je to skvělý způsob, jak posílit týmovou spolupráci, motivovat své zaměstnance a zároveň si užít spoustu zábavy.

Rozpočet už není překážkou

Lowcost Treasure Hunt je moderní, flexibilní a cenově dostupná hra, která nabízí nekonečné možnosti zábavy pro různé cílové skupiny. Ať už hledáte aktivitu pro školní výlet, rodinnou oslavu nebo firemní teambuilding, tato hra je ideální volbou.

Nainstalujte si aplikaci na svůj telefon a vyzkoušejte si dema oblíbených her.