Vlastnosti a benefity herní platformy TerraHunt

Vlastnosti a benefity herní platformy TerraHunt

Herní platforma TerraHunt disponuje celou řadou vlastností a benefitů, které ocení zejména organizátoři firemních akcí a teambuildingových aktivit.

Pojďme si představit klíčové vlastnosti této moderní aplikace pro hraní Treasure Huntů, příběhových únikových her a kvízů.

Multi-platformní aplikace

Herní platforma TerraHunt má k dispozici mobilní aplikaci pro operační systémy iOS a Android a webovou aplikaci pro virtuální hry. Webovou aplikaci doporučujeme spouště v prohlížeči Google Chrome.

Možnost fyzických i vzdálených eventů

Díky veřejně dostupné aplikaci mohou eventové agentury pořádat akce nejen fullservisově (s týmem instruktorů a vlastním hardwarem, který zapůjčí klientům), ale také vzdáleně (klienti hrají na vlastních mobilních zařízeních). To je vhodné zejména v případě organizace lowcost firemních akcí.

Klient si jen vybere lokalitu, organizátor do ní umístí poklady(otázky) a hráči si zahrají event v samoobslužném módu.

Možnosti přihlášení

Pro přihlášení do aplikace je možné využít celou řadu populárních služeb.  Lze se přihlásit Apple ID, účtem Google nebo Facebook účtem.

Případně můžete využít svého osobního e-malu a projít procesem, registrace, ověření a následného přihlášení.

GPS hry a virtuální hry

Je možné hrát hry venku s mapovou aplikací, můžete hrát hry i uvnitř (spuštěné na mobilním zařízení ve virtuálním módu), popřípadě organizovat virtuální eventy s využitím MS Teams, Zoom nebo Google Meet.

3 typy her

K dispozici jsou 3 typy her, které se liší herním systémem a zobrazením jednotlivých pokladů. Treasure Hunt, Mystery Trail, Challenge Tour.

Každý typ hry je vhodný pro jiný typ eventu a jiné množství účastníků. Rozdíly mezi typy her jsou patrné zejména v případě venkovních GPS her.

Pestrý obsah

K dispozici je celá řada již vytvořených her. Herní platforma je vhodná pro venkovní Treasure Hunty, pro virtuální únikovky nebo třeba kvízy.

Online i offline

Všechny eventy je možné hrát online, v případě míst se špatným mobilním signálem je možné obsah her stáhnout do mobilního zařízení a hrát částečně offline.

Aplikace si v tomto případě výsledky vyhodnocuje lokálně, fotky si také ukládá lokálně.

Ve chvíli, kdy se zařízení opět připojí k datové síti, se fotky nahrají na výsledkovou stránku a získané body se započítají do score-listu.

Turistické a satelitní mapy

Díky přehledným turistickým mapám je možné hrát i v čistě přírodním terénu. V historických centrech měst oceníte satelitní mapy. V případě stažení hry pro hraní offline se stahují i mapy.

Herní módy

Eventy je možné spouštět ve veřejném módu i soukromém módu.  Dále je zde možnost organizovaných eventů a individuálních eventů.

Herní server

Webové administrační rozhraní pro tvorbu her, správu her, spuštění eventů se nazývá Public Server. Umožňuje přístup k výsledkům eventu i bez registrace s pomocí hesla.

V současné chvíli intenzivně testujeme novou funkci „Organizace“, což jsou speciální firemní účty umožňující v rámci jedné organizace různé typy oprávnění přístupu k firemnímu obsahu.

Jazyková podpora

Aplikace je v CZ a EN jazyce, po domluvě možno přidat další jazykové možnosti. Herní obsah (samotné hry) je jazykově nezávislý.

FAQ a tutoriály

Vytvořili jsme a postupně doplňujeme sekci tutoriálů, které zahrnují dokumentaci, obrázky i výuková videa.

Platformu vyvíjíme, testujeme a sami používáme

Snažíme se o to, aby byla aplikace spolehlivá a uživatelsky přívětivá. Nejsme herní studio odtržené od reality, osobně akce realizujeme v terénu téměř každý den. Jsme teambuildingová společnost, která herní platformu vyvíjí primárně pro vlastní firemní akce

Každoročně organizujeme stovky firemních akcí a poznatky z fyzických realizací obratem využíváme při updatech aplikace. Naši partneři se mohou opřít o naše zkušenosti s tvorbou více jak stovky originálních her a tisíců odehraných eventů.

Rádi se o naše technologické řešení a know-how podělíme.

Kategorie