4 tipy pro LAST-MINUTE teambuilding akci

4 tipy pro LAST-MINUTE teambuilding akci

"Co kdybychom si udělali teambuilding?"... to je věta, kterou v půlce září moc slyšet nechcete. Firemní akce se totiž v ideálním případě plánují s dvouměsíčním předstihem.

V průběhu podzimu už se ubytovací kapacity pro teambuildingové akce shánějí obtížně, ale pro realizaci zajímavého týmového programu tu šance jsou.

Kompromisům se nevyhnete

Možná už nebude k dispozici váš vysněný termín ani místo. Ale pokud se přizpůsobíte možnostem pořadatelů, můžete si ještě v průběhu babího léta užít s kolegy spoustu legrace. 

Nechte se pohltit zážitky, zde je pár last-minute tipů pro firemní akce.

Escape Box

Indoor úniková hra až pro 7 týmů současně. Zorganizujeme ji u vás ve firmě, v hotelu, nebo kongresovém sále. Vloupejte se do zavazadel narkobarona! 

Únikové hry jsou skvělý způsob, jak prověřit týmovou spolupráci a schopnost řešit problémy.
 

Více o programu Escape Box 

Venkovní únikovka

Fullservis nebo LOW-COST verze programu. Šifry, rébusy a hlavolamy. 8 témat, 3 obtížnosti, neomezený počet účastníků. Akce kdykoliv a kdekoliv. 

Týmy se budou pohybovat volně po městě nebo přírodě a plnit úkoly. Venkovní únikovky jsou skvělým způsobem, jak se seznámit s novým místem a zároveň si užít zábavu.
 

Více o venkovních únikových hrách

Treasure Hunt ve městě

Treasure Hunt v centrech měst nebo přírodních areálech. Fullservis nebo LOW-COST verze. Pro staré i mladé,  v čestině i angličtině. 30 lokalit v ČR a na Slovensku.

Hledání pokladů s mobilem nebo tabletem je zábava pro všechny typy akcí a pro všechny generace.
 

Více o Treasure Huntech v lokalitách

Virtuální Pub Kvíz

Krátký online program. Máte kolegy v zahraničí? Absolvujte společný zážitek v rámci online meetingu. 40 min akce bude pro účastníky překvapivým osvěžením.
 

Více o Virtuálním Pub Kvízu

TIP: Dobrodružství Casanovy

Vítejte v Benátkách roku 1750. Mladý Giacomo Casanova je již proslulým miláčkem žen, postrachem manželů a největším proutníkem své doby.

Široké veřejnosti je však stále neznámý fakt, že Casanova není jen osamoceným svůdníkem, ale vůdcem celé skupiny dobrodruhů, jako jste vy. Cílem celé vaší organizace Gruppo de Casanova nejsou milostné pletky, ale pomoc potřebným.

Užijte si tuto příběhovou hru v outdoor terénu na firemní akci nebo virtuálně ma online meetingu přes MS Teams.

Více o Dobrodružství Casanovy