Teambuildingové aktivity pro firmy v centru Prahy

Teambuildingové aktivity pro firmy v centru Prahy

V srdci Prahy, kde historie splývá s moderním životním stylem, existuje několik zajímavých možností jak posílit týmového ducha a zlepšit pracovní vztahy prostřednictvím moderních teambuildingových aktivit.

Mezi ně patří i oblíbený Treasure Hunt – dobrodružná hra, která účastníky nejen baví, ale také motivuje a inspiruje.

Tento článek vám představí, jakým způsobem můžete využít krásy Prahy a jejích parků k organizaci nezapomenutelné teambuildingové firemní akce.

Treasure Hunt v Praze

Na herní platformě TerraHunt, specializující se na organizaci týmových her, najdete širokou nabídku pokladových her určených pro firmy.

Jednou z nejpopulárnějších je právě Treasure Hunt Praha. Tato hra vyniká kombinací moderní technologie a kreativního přístupu k plnění úkolů, které jsou pečlivě zakomponovány do historického a kulturního kontextu města.

Díky aplikaci na mobilním telefonu nebo tabletu jsou účastníci vedeni skrze nejzajímavější místa Prahy, kde na ně čekají nejen otázky a rébusy, ale i úkoly zaměřené na týmovou spolupráci a vzájemnou podporu.

TerraHunt tak přináší zcela nový rozměr firemním teambuildingovým akcím, kde spojení zábavy, vzdělávání a týmové spolupráce vytváří ideální podmínky pro posílení kolektivu.

Treasure Hunt s dobrodružným příběhem

Týmy, které chtějí svoji akci absolvovat raději v přírodě než v centru, mají možnost zažít některou z příběhových her, které je možné zasadit do jakéhokoliv prostředí a je možné je hrát dokonce virtuálně.

Pojďme se podívat na nejoblíbenější místa v Praze, která jsou dostupná, a lze na nich zorganizovat firemní akci až pro stovky osob.

Park Stromovka

Stromovka, rozsáhlý a historicky významný park v Praze, se stává ideálním místem pro realizaci aktivity Treasure Hunt s příběhem. Jeho rozlehlé zelené plochy a tajemné zákoutí poskytují perfektní prostředí pro dobrodružné hledání pokladů.

Hostivařský lesopark

Hostivařský lesopark, oáza klidu na okraji městského ruchu, nabízí další skvělou lokalitu pro teambuildingovou hru Treasure Hunt. Tento park s překrásným lesním prostředím a vodní plochou přidává hře další rozměr a umožňuje účastníkům prožít jedinečný den plný zábavy a dobrodružství.

Park Divoká Šárka

Divoká Šárka, divoké a malebné údolí plné skalních útvarů a přírodních krás, je dalším vynikajícím místem pro realizaci teambuildingu s programem Treasure Hunt.

Proč zvolit Treasure Hunt pro váš tým

Treasure Hunt v Praze nabízí jedinečnou kombinaci zábavy, dobrodružství a týmové práce. Úkoly jsou navrženy tak, aby podporovaly komunikaci a strategické myšlení. 

Nezáleží na tom, zda se rozhodnete pro dobrodružství ve Stromovce, v Hostivařském lesoparku, v Divoké Šárce, nebo přímo v centru Prahy.

Každá lokalita nabízí jedinečnou atmosféru a příležitosti pro nezapomenutelný týmový zážitek. 

Chvíle plné dobrodružství

Připojte se k řadě spokojených firem, které již zažily nezapomenutelné chvíle plné dobrodružství.

Prozkoumejte specifika jednotlivých her: