Využití programu Treasure Hunt ve službách hotelů a resortů

Využití programu Treasure Hunt ve službách hotelů a resortů

Treasure Hunt je moderní aktivita, která výrazně oživí nabídku hotelů a resortů. Tato moderní geolokační hra provede účastníky okolím hotelu soutěžní formou s pomocí aplikace TerraHunt.

Je ideální pro firemní akce i rodinnou zábavu, nabízí nejen dobrodružství, ale i možnost prozkoumat okolní krajinu. 

Co je to Treasure Hunt?

Treasure Hunt je GPS hra, kde účastníci využívají mobilní zařízení a mapovou aplikaci TerraHunt.

Tato aplikace ukazuje místa pokladů, která jsou skryta v dané lokalitě. Hlavním cílem účastníků je navštívit co nejvíce těchto míst a správně zodpovědět otázky nebo splnit úkoly spojené s poklady, aby získali body.

Univerzální program pro různé klienty

Treasure Hunt je velmi zajímavým nástrojem pro hotelové event managery. Díky své flexibilitě může být hra přizpůsobena jak firemním klientům, tak rodinám na dovolené.

Aplikace TerraHunt je dostupná pro oba hlavní mobilní operační systémy - iOS a Android, což zajišťuje širokou dostupnost pro návštěvníky hotelu.

Dlouhodobá investice s neomezeným využitím

Jednou vytvořená hra může sloužit hotelu po neomezenou dobu. Ať už je lokalita bohatá na historické památky nebo spíš čerpá z přírodních krás, Treasure Hunt nabízí zábavu a vzrušení pro všechny účastníky.

Pokud bude mít resort vytvořenou hru v češtině, angličtině a třeba i němčině, tak pokryje pokryje potřeby veškeré klientely.

Již teď jsou k dispozici desítky GPS her v zajímavých lokalitách, rádi vytvoříme hru i ve vaší lokalitě.

Snadné aktualizace a správa

Díky přívětivému administračnímu rozhraní platformy TerraHunt mohou hotely snadno aktualizovat a spravovat své hry.

Toto rozhraní je přístupné přes webový prohlížeč, což zjednodušuje proces editace a aktualizace.

Minimální zaškolení pro personál

Hotelový personál nepotřebuje rozsáhlé školení k provozování Treasure Huntů. Většina informací je k dispozici prostřednictvím instruktážních videí na YouTube, což zjednodušuje proces zaškolení. Stejně tak je k dispozici sekce tutoriálů.

Personál bude zájemcům poskytovat pouze QR kódy ke spouštění her.

Rychlá a atraktivní nabídka pro návštěvníky

Pokud návštěvníci přijedou do hotelu bez konkrétního plánu, Treasure Hunt je skvělou volbou. Hra je zábavná, osvěžující a poskytuje návštěvníkům jedinečnou příležitost prozkoumat okolí resortu, penzionu nebo rekreačního střediska.

Spolupráce s Z-AGENCY

Teambuildingová firma Z-AGENCY je připravena navázat spolupráci s hotely, resorty a penziony, které chtějí nabídnout svým klientům moderní a atraktivní zážitky.

Díky zkušenostem v oblasti team buildingu a event managementu je Z-AGENCY vhodným partnerem pro hotely, které chtějí rozšířit svou nabídku aktivit.

Treasure Hunt pro cestovní ruch

Treasure Hunt je moderní a svěží způsob, jak obohatit nabídku hotelů a resortů o zábavné a vzrušující aktivity. Díky své flexibilitě a širokému využití je ideální pro různé typy klientů, od firemních klientů po rodiny na dovolené.

Spolupráce s Z-AGENCY a využití herní platformy TerraHunt zajišťuje, že hotely mohou nabídnout svým návštěvníkům jedinečné zážitky, které zůstanou v jejich paměti na dlouhou dobu.