Treasure Hunt pro střední školy

Treasure Hunt pro střední školy

Zapojení a motivace studentů jsou klíčové pro jejich akademický růst a osobní rozvoj.  

Týmové hry přinášejí studentům středních škol zábavnou formu učení, při které jsou tradiční vzdělávací metody obohaceny o moderní technologie a herní prvky. 

V následujících řádcích se podíváme na to, jak mohou týmové hry prospět studentům středních škol a jak je mohou pedagogové snadno implementovat do výuky. 

Týmový program pro studenty středních škol 

Středoškolské vzdělávání je obdobím, kdy se mladí lidé učí nejen akademické dovednosti, ale také schopnosti týmové práce a vzájemné komunikace.  

Týmové programy, postavené na herní platformě TerraHunt, nabízejí studentům možnost rozvíjet tyto dovednosti v praxi, a to prostřednictvím hledání pokladů a řešení úkolů. 

Týmová hra promění učební látku v interaktivní zážitek, podporuje rozvoj kritického myšlení a motivuje mladé lidi k aktivní účasti na vzdělávacím procesu. 

Pedagog monitoruje týmy u kávy  

Moderní technologie umožňují pedagogům sledovat průběh hry a výkon jednotlivých týmů v reálném čase, a to buď ze své kanceláře nebo třeba kavárny. 

Výsledková stránka je jednoduchá a intuitivní. 

Vánoční překvapení pro vaši třídu 

Vánoční období je ideální příležitostí, jak studenty odměnit za jejich tvrdou práci během roku. 
 
Týmová hra může sloužit jako vzrušující překvapení, které nejenže rozveselí atmosféru ve třídě, ale také posílí třídního ducha a spolupráci mezi studenty. 

Hry spojené s lokalitami nebo hry příběhové 

Platforma TerraHunt umožňuje vytvářet hry vázané na konkrétní lokality i příběhové hry, které studenty zavedou do virtuálních světů plných dobrodružství a výzev. 

  • Treasure Hunty, které využívají reálné lokality, poskytují studentům kontext a umožňují jim učit se o historii a geografii zábavnou formou. Udělejte si se třídou výlet do Prahy, Brna nebo třeba Mikulova, hry v těchto lokalitách patří mezi naše dlouhodobé bestsellery.
  • Únikové hry zase procvičí techniku luštění šifer, matematiku, kombinatoriku, nebo např. výrokovou logiku. To vše zabalené do dobrodružné tematiky. A nemusíte kvůli nim nikam jezdit, hru vám umístíme klidně v okolí vaší školy.

Vyzkoušejte si demo hry

Stáhněte si aplikaci TerraHunt a zahrejte si demo. Vyzkoušejte si na vlastní kůži, která hra bude pro vaše studenty nejvhodnější.

Připravili jsme pro vás nejen dema her v lokalitách, ale i dema virtuálních únikovek a hlavně podrobné tutoriály. K vyzkoušení vám bude stačit mobilní telefon.

Treasure Hunt jako společný zážitek

Přemýšlíte, jak obohatit vyučovací hodiny a přinést do třídy svěží vítr? Zorganizujete pro studenty treasure hunt nebo únikovku a proměňte klasické učení v nezapomenutelný zážitek.  

Ať už se rozhodnete pro hru v reálném městském prostředí nebo pro virtuální dobrodružství, herní platforma TerraHunt nabízí zážitek, který rozšíří obzory vašich studentů a posílí soudržnost třídní komunity. 

Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám nejvhodnější hru doporučíme.